Bestrijding / wering ongedierte

De aanwezigheid van ongedierte is erg vervelend. Het kan iedereen overkomen! Het is echter wel van belang om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Sommige beestjes zijn ziekteverspreiders, andere dieren tasten de constructie van uw pand aan. Het kan een lastige klus zijn om van zo’n plaag af te komen. Niet voor niets is de bestrijding van ongedierte dan ook maatwerk. Zo is het van belang om te weten met welk beestje je te maken hebt, wat zijn leefwijze is en hoe je dit beestje dus het beste kunt bestrijden.

Bestrijding
Ik ben gecertificeerd om u te helpen. Zo kan ik helpen bij het bestrijden van o.a. wespen, houtworm, kleermot, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, franjestaarten (papiervisjes/zilvervisjes/ovenvisjes), mieren, vliegen, (mot)muggen en meer.

Ook voor de bestrijding muizen en ratten kunt u bij mij terecht! Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Aanvullende informatie over wespen
Lokaliseer het nest door de vliegroute van de wesp te volgen. Heeft u het wespennest gevonden? Neem dan contact met mij op zodat ik het nest voor u kan bestrijden. U heeft een nest gevonden als u daadwerkelijk een nest ziet zitten of een invliegopening heeft gevonden. Dit is een plek waar de wespen continu in en uit gaan. Kunt u het nest niet vinden maar heeft u wel overlast van veel wespen? Dan kan ik wespen lokvallen plaatsen. De wespen vinden de lokstof erg aantrekkelijk en zullen u minder lastigvallen. Wat u ook doet, stop de ingangen van een nest nooit dicht! De wespen vinden altijd een weg naar buiten en kunnen dan zeer vijandig reageren.

Een consult ter plaatse kost 70,00 euro inclusief btw en is inclusief de bestrijding van 1 wespennest.

NIEUW: anti spinnen behandeling
Weren van spinnen rondom uw woning of bedrijfspand, en bestrijding van spinnen in de woning. Heeft u overlast van spinnen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Wering ongedierte
Voorkomen is beter dan genezen! Dit geldt ook voor ongediertebestrijding. Om de kans op ongedierte te verkleinen, is het van belang om uw woning of bedrijfspand goed te inspecteren. Let bijvoorbeeld op gaatjes in de spouwmuur. Deze zijn groot genoeg voor muizen om naar binnen te komen. Ook insecten zoals wespen maken graag gebruik van deze ruimtes om een nest te maken.

Vogels zitten juist graag onder uw dakrand. Laat daar dakvoetprofielen plaatsen zodat zij zich daar niet meer kunnen nestelen. Dit voorkomt ook de aanwezigheid van vogelluis. Zodra vogels uitvliegen, blijft deze luis achter. En gaat op zoek naar eten bij de mens.

Een ander voorbeeld is een afvoerleiding die door uw muur of vloer loopt. Deze moet rondom zijn afgedicht. Als dit niet is gedaan, kan ongedierte zich daar vrij langs verplaatsen. Past er een pen tussen? Dan kan er een muis doorheen!

RIBEO kan voor u een inspectie uitvoeren. Ik breng in kaart waar de zwakke punten zitten en wat er aan te doen is. Eventuele (reparatie)werkzaamheden kan ik op verzoek voor u uitvoeren. Neem contact op voor de mogelijkheden.