Selecteer een pagina

Persoonlijk

Mijn naam is Ranko van der Hoogt, oprichter van RIBEO. Vader van drie zoons, getrouwd en gesetteld in Capelle aan den IJssel.

Ik ben geboren in de jaren ’80 en kwam in Vlaardingen ter wereld in een aannemersfamilie. Het klussen is mij dus met de paplepel ingegoten! Niet zo gek dat mijn hobby inmiddels is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Na 15 jaar als politieagent te hebben gewerkt in Rotterdam en omgeving, startte ik in 2017 een eigen bedrijf en heb mij laten omscholen naar bestrijdingstechnicus bij het KAD in Wageningen. Inmiddels heb ik een fijn klantenbestand opgebouwd en heb ik al veel mooie projecten mogen uitvoeren.

Motivatie
Ik ben enthousiast, zorgvuldig en handig. Ook ben ik flexibel en zijn mijn werktijden niet beperkt van 9 tot 5. Heeft u hulp nodig in de avonduren of het weekend? Ook dat is mogelijk!

Contact
Last van schimmels of plaagdieren zoals wespen, bedwantsen, papiervisjes, muizen, ratten of vlooien? Of heeft u een onderhoudsklus? Neem contact op en ik ben benieuwd wat RIBEO voor u kan betekenen!