Persoonlijk

Mijn naam is Ranko van der Hoogt, oprichter van RIBEO. Vader van drie zoons, getrouwd en gesetteld in Capelle aan den IJssel.

Ik ben geboren in de jaren ’80 en kwam in Vlaardingen ter wereld in een aannemersfamilie. Het klussen is mij dus met de paplepel ingegoten! Niet zo gek dat mijn hobby inmiddels is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Na 17 jaar als politieagent te hebben gewerkt in Rotterdam en omgeving, startte ik in 2017 een eigen onderhoudsbedrijf. Inmiddels heb ik een fijn klantenbestand opgebouwd en al vele mooie projecten mogen uitvoeren.

Plaagdierbeheersing
Maar ik wilde meer! Na een opleiding bij het KAD in Wageningen heb ik in 2020 mijn diploma voor bestrijdingstechnicus gehaald. Dit betekent dat ik nu voor de duur van vijf jaar als erkend bestijdingstechnicus aan de slag mag! Daarbij ben ik bevoegd om biociden te gebruiken.

Motivatie
Ik ben enthousiast, zorgvuldig en handig. Ook ben ik flexibel en zijn mijn werktijden niet beperkt van 9 tot 5. Heeft u hulp nodig in de avonduren of het weekend? Ook dat is mogelijk! Bovendien wil ik nog steeds maatschappelijk betrokken bezig zijn. Daarom bied ik met mijn bedrijf een gereduceerd tarief aan voor 65+, bijstandsgezinnen en studenten.

Contact
Last van plaagdieren zoals wespen, bedwantsen, papiervisjes of vlooien? Of heeft u een onderhoudsklus? Neem contact op en ik ben benieuwd wat RIBEO voor u kan betekenen!