Werken bij RIBEO

Voor onze groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een  

Bestrijdingstechnicus 

Functieomschrijving 

Ben jij die enthousiaste, gezellige, betrokken gediplomeerde bestrijdingstechnicus of lijkt het je wat om dit diploma te halen? Heb je MBO 3 werk- en denkniveau, enig technisch inzicht en ben jij in het bezit van een rijbewijs B?  Wij zijn op zoek naar iemand voor 18 tot 24 uur per week (initieel) die tegen marktconform salaris ( van 1894,- tot 2400,- euro bruto per maand bij full time dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring) ons bedrijf komt aanvullen.  

Naast bestrijdingswerkzaamheden, voer je diverse onderhoudsklussen uit.  

Informatie over ons bedrijf  

RIBEO is een servicebedrijf voor particulieren én bedrijven welke zich bezighoudt met de wering en bestrijding van plaagdieren, zwamsanering én het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan woning of bedrijfspand.  

Bij RIBEO vinden we het belangrijk om iedereen die bij ons werkt ruimte te geven volledig zichzelf te zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Wij staan voor een “open mind” en oprechte aandacht voor elkaar en geloven in de kracht van verschillen. Wij denk graag in mogelijkheden en kansen. Ieders unieke achtergrond, persoonlijkheid, kwaliteiten en perspectieven dragen wat ons betreft bij aan het gezamenlijk bereiken van gestelde doelen en mooie resultaten.  

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij je van harte uit contact met ons op te nemen! Dit kan via info@ribeo.nl maar je kunt natuurlijk ook gewoon even bellen: 010-2543379